Objavljeno: 27.07.2016. 09:32 Izmenjeno: 27.07.2016. 09:32

  (od 13.7) U proteklih šest godina gledateljka iz Rušnja svakodnevno ide na dijalizu i stalni je korisnik prevoza Hitne pomoći. Žali se da su vozila Hitne pomoći za prevoz pacijenata iznutra veoma neuredna, prašnjava i prljava, što je opasno za takve pacijente. Pitala je da se nešto tim povodom uradi, ali je dobila odgovor […]

 

(od 13.7) U proteklih šest godina gledateljka iz Rušnja svakodnevno ide na dijalizu i stalni je korisnik prevoza Hitne pomoći. Žali se da su vozila Hitne pomoći za prevoz pacijenata iznutra veoma neuredna, prašnjava i prljava, što je opasno za takve pacijente. Pitala je da se nešto tim povodom uradi, ali je dobila odgovor da se kola peru samo spolja. (Kaćuša)

Iz Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć Beograd odgovorili su nam:

Povodom žalbe gledateljke iz Rušnja, koja se redovno prevozi na proces hemodijalize, već smo imali taj prigovor, te po njemu postupali i korigovali održavanje higijene vozila. Inače smo u nezavidnoj situaciji, jer su vozila koja voze pacijente na process hemodijalize jako dotrajala, neophodno je obnavljanje voznog parka, gde bi uslovi prevoza bili mnogo komforniji.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 21°C

Vedro

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 28°C
Min: 15°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana