Objavljeno: 27.07.2016. 09:29 Izmenjeno: 27.07.2016. 09:29

  Zemun, Zemun polje, Kamendin – gledateljka kaže da je u naselju bio pokušaj silovanja devojčice od sedam godina; kaže da su počinioci maloletnici iz problematične porodice. Prijavljivano je ali nema reakcije, a kaže da je u naselju leglo svih poroka i za sve krivi koncept socijalnog stanovanja. Za ovakve oblike kriminalnog ponašanja nadležna je […]

 

Zemun, Zemun polje, Kamendin – gledateljka kaže da je u naselju bio pokušaj silovanja devojčice od sedam godina; kaže da su počinioci maloletnici iz problematične porodice. Prijavljivano je ali nema reakcije, a kaže da je u naselju leglo svih poroka i za sve krivi koncept socijalnog stanovanja.

Za ovakve oblike kriminalnog ponašanja nadležna je jedino policija. Zato se gledateljka mora obratiti MUP na tel. 192 ili Policijskoj stanici Zemun (Veliki trg 2, tel. 316-0564), koji će onda po sopstvenim procedurama (i zbog meloletnika) angažovati i zemunsko odeljenje Gradskog centra za socijalni rad (Opštinsko odeljenje Zemun, Ul. Aleksandra Dubčeka 2, 2193-979)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 22°C

Vedro

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 28°C
Min: 15°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana