Objavljeno: 27.07.2016. 09:28 Izmenjeno: 27.07.2016. 09:28

Zvezdara, Mirijevo, Matice srpske 30 – gledateljka je pohvila zaposlene u DZ „Savski Venac“, a naročito dr Julijanu, koja je bila jako brižna i savesna u pri besplatnim pregledima očiju. Takođe, gledateljka se žali što „Skupština stanara“ nije još uvek formirana na ovoj adresi i ona pita kom da se obrate za to. – Pohvale […]

Zvezdara, Mirijevo, Matice srpske 30 – gledateljka je pohvila zaposlene u DZ „Savski Venac“, a naročito dr Julijanu, koja je bila jako brižna i savesna u pri besplatnim pregledima očiju. Takođe, gledateljka se žali što „Skupština stanara“ nije još uvek formirana na ovoj adresi i ona pita kom da se obrate za to.

– Pohvale smo prosledili Domu zdravlja Savski venac i Sekretarijatu za zdravstvo.

– Moramo da objasnimo gledateljki Julijani da Skupštinu stambene zgrade formiraju vlasnici stanova u okviru iste stambene jedinice, pa se zato takav oblik organizovanja i zove Skupština stambene zgrade a ne „skupština stanara“. Dakle, njena zgrada če dobiti Skuštinu kada se vlasnici stanova međusobno dogovore i održe sastanak na kome će između sebe izabrati predsednika Skupštine stambene zgrade.

Podsećamo da se sva potrebna zakonska i druga regulativa može dobiti u prostorijama Beokom servisa, Tiršova 1/IV; sve informacije mogu se dobiti na besplatni br. tel. 0800/110-011 (za fiksnu mrežu Telekoma) ili 011/30-90-007 (za mobilne i ostale mreže).

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 22°C

Vedro

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 28°C
Min: 15°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana