Objavljeno: 01.12.2020. 10:20 Izmenjeno: 01.12.2020. 10:20

Blok 44 – gledateljka kaže da njen suprug ima 85 godina i srčani je bolesnik. U zakazanom terminu kod stomatologa otišao je da izvadi zub i zubar odustaje od toga rečenicom srediće to kada prođe korona. Priprema za vađenje zuba mu je poremetila terapiju za razređivanje krvi (3 dana). Jednostavno stiču utisak da neće stare […]

Blok 44 – gledateljka kaže da njen suprug ima 85 godina i srčani je bolesnik. U zakazanom terminu kod stomatologa otišao je da izvadi zub i zubar odustaje od toga rečenicom srediće to kada prođe korona. Priprema za vađenje zuba mu je poremetila terapiju za razređivanje krvi (3 dana). Jednostavno stiču utisak da neće stare ljude da primaju, izbegavaju ih a plaćeni su za to.(Ljubica)

Ukoliko gledateljka nije zadovoljna radom pojedinih zdravstvenih radnika u domu zdravlja Novi Beograd, može se obratiti Zaštitniku prava pacijenata u samom domu zdravlja ili Sektoru za zaštitu prava pacijenata ul. Tiršova 1. (e-mail: savetnik.pacijenata@beograd.gov.rs) kontakt tel. 011 / 3605 – 634.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 24°C

Vedro

Sreda
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 36°C
Min: 23°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana