Objavljeno: 26.11.2020. 09:02 Izmenjeno: 26.11.2020. 09:02

Železnik, Radnih akcija 55 – radnici Zelenila (dva radnika sa duvačima) su prekjuče tražili da ih gledateljka časti da počiste, ona ih je častila ali nisu ništa očistili. Takođe, nije zadovoljna kako se održava trotoar i prostor oko autobuskog stajališta. (Borka)   Iz JKP „Zelenilo Beograd“ dobili smo sledeći odgovor: Sugrađanka navodi da se nemio […]

Železnik, Radnih akcija 55 – radnici Zelenila (dva radnika sa duvačima) su prekjuče tražili da ih gledateljka časti da počiste, ona ih je častila ali nisu ništa očistili. Takođe, nije zadovoljna kako se održava trotoar i prostor oko autobuskog stajališta. (Borka)

 

Iz JKP „Zelenilo Beograd“ dobili smo sledeći odgovor:

Sugrađanka navodi da se nemio događaj odigrao prekjuče (dakle, ponedeljak, 23. novembar 2020. godine). Takođe navodi da su navedenog datuma na lokaciji bila angažovana dva radnika „Zelenila“ sa duvačima. Međutim, moramo naglasiti da je ovde očigledno došlo do nekog nesporazuma, jer ova tvrdnja naprosto nije tačna.

Naime, radnici JKP „Zelenilo-Beograd“, Beograd nisu vršili radove u Ulici Radnih akcija br. 55 dana 23.novembra 2020. godine.

U stambenom naselju Železnik poslove na održavanju zelenih površina izvodili smo 12. novembra i tom prilikom nismo koristili mašinu tzv. duvač.

Inače, u ovom stambenom naselju, ponovni radovi na održavanju javne zelene površini planirani su da budu izvršeni do kraja ove nedelje.

Takođe, sugrađanka u svojoj prijavi navodi da nije zadovoljna načinom na koji se čisti prostor oko stanice javnog prevoza i trotoar. Napominjemo da JKP „Zelenilo-Beograd“, Beograd u Programu redovnog održavanja ne vrši čišćenje trotoara, kao ni prostore oko stanica javnog prevoza, s toga Vas molimo da prijavu prosledite javnom komunalnom preduzeću zaduženom za ove održavanje ovih površina.

Beokom je pritužbu gledateljke poslao i JKP „Gradska čistoća“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 3°C

Pretežno oblačno

Nedelja
Mogući pljuskovi

Max: 10°C
Min: 3°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana