Objavljeno: 20.11.2020. 10:44 Izmenjeno: 20.11.2020. 10:44

Gledateljka kaže da su u porodici imali su smrtni slučaj u Nemačkoj. Prikupili su svu moguću dokumentaciju koju je nemačka ambasada tražila, uradili PCR test na koronu koji je negativan, ali na aerodromu Nišu ih nisu pustili na taj let, bili su grubi i bezobrazni. Ne znaju razlog, jer su poštovali sve zahteve i procedure, […]

Gledateljka kaže da su u porodici imali su smrtni slučaj u Nemačkoj. Prikupili su svu moguću dokumentaciju koju je nemačka ambasada tražila, uradili PCR test na koronu koji je negativan, ali na aerodromu Nišu ih nisu pustili na taj let, bili su grubi i bezobrazni. Ne znaju razlog, jer su poštovali sve zahteve i procedure, a nisu pušteni na let u Nišu. Zašto? (Merima)

 

Rubrika “5 pitanja 5 odgovora” Jutarnjeg programa Studija B namenjena je prvenstveno rešavanju komunalnih problema na teritoriji Beograda. U ovu svrhu gledaoci mogu da pozovu i Beokom na brojeve telefona 0800 110 011 za pozive iz fiksne telefonije ili 011 3090007, za pozive iz mobilne telefonije. Za odgovor na pitanje zbog čega je nisu pustili da odleti u Nemačku gledateljka Merima treba da se obrati isključivo aerodromu u Nišu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Sumaglica

Trenutna temperatura 5°C

Sumaglica

Sreda
Promenljivo oblačno

Max: 8°C
Min: 1°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana