Objavljeno: 28.10.2020. 09:56 Izmenjeno: 28.10.2020. 09:56

Pored privatne kuće  gradi se zgrada sa devet spratova. Prostor između dve zgrade je 80 cm. Da li je zakonom dozvoljeno da se zgrade grade na ovoj udaljenosti? (Gordana)   Gledateljka je po ovom pitanju dobila odgovor 22.10.2020 godine od strane Sekretarijata za inspekcijske poslove i isti ponavljamo: Građevinska inspekcija Sekretarijata za inspekcijske poslove vodi […]

Pored privatne kuće  gradi se zgrada sa devet spratova. Prostor između dve zgrade je 80 cm. Da li je zakonom dozvoljeno da se zgrade grade na ovoj udaljenosti? (Gordana)

 

Gledateljka je po ovom pitanju dobila odgovor 22.10.2020 godine od strane Sekretarijata za inspekcijske poslove i isti ponavljamo:

Građevinska inspekcija Sekretarijata za inspekcijske poslove vodi postupak kontrole gradnje po građevinskoj dozvoli na navedenoj lokaciji, za koju su izdati lokacijski uslovi, građevinska dozvola i prijava radova.  Građevinski inspektor ovog sekretarijata je izvršio inspekcijski pregled dvostrano uzidanog, stambeno-poslovnog objekta koji se nalazi na uglu ulica Ljube Nedića i Prešernove i tom prilikom je utvrđeno da u trenutku inspekcijskog nadzora nije uočeno odstupanje od građevinske dovole.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 24°C

Vedro

Sreda
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 36°C
Min: 23°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana