Objavljeno: 20.10.2020. 10:41 Izmenjeno: 20.10.2020. 10:41

Kaluđerica, ul. Đure Jakšića – Gledalac je dobio  odgovor da je ulica nivelisana, međutim  kaže da to nije tačno već se voda taloži u ulici i nije iznivelisana.(Milan) U prilogu ponavljamo odgovor upućen od strane JP Putevi Beograda: Obaveštavamo Vas da je prema izveštaju Nadzornog organa nivelacija Ulice Đure Jakšića, na teritoriji GO Grocka, dobro […]

Kaluđerica, ul. Đure Jakšića – Gledalac je dobio  odgovor da je ulica nivelisana, međutim  kaže da to nije tačno već se voda taloži u ulici i nije iznivelisana.(Milan)

U prilogu ponavljamo odgovor upućen od strane JP Putevi Beograda:

Obaveštavamo Vas da je prema izveštaju Nadzornog organa nivelacija Ulice Đure Jakšića, na teritoriji GO Grocka, dobro uklopljena u postojeće stanje. Predmetni plac i kuća su bili niži od nivoa ulice i pre asfaltiranja. U predmetnoj ulici ne postoji kišna kanalizacija.

S obzirom da je po ovom pitanju gledaocu odgovarano dva puta od strane nadzornog organa JP putevi Beograda, i da gledalac istim nije zadovoljan, preporučujemo mu da se za rešavanje navedenog pitanja  neposredno obrati pomenutom JP u ulici 27.marta 43-45, tel.011/3061-686.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Magla

Trenutna temperatura 1°C

Magla

Petak
Magla

Max: 3°C
Min: -1°C

Magla

Vremenska prognoza za 5 dana