Objavljeno: 19.10.2020. 09:26 Izmenjeno: 19.10.2020. 09:26

Zemun, Politehnička škola – od 1.9. deca ne idu u školu – on line je nastava, loša organizacija, roditelji ni deca nisu dobili nikakve informacije, ne znaju koje udžbenike treba da koriste, roditelji tražili, nisu nikakav odgovor dobili.   Iz Politehničke škole smo dobili sledeći odgovor: POLITEHNIKA-škola za nove tehnologije je od 01.septembra, uz saglasnost […]

Zemun, Politehnička škola – od 1.9. deca ne idu u školu – on line je nastava, loša organizacija, roditelji ni deca nisu dobili nikakve informacije, ne znaju koje udžbenike treba da koriste, roditelji tražili, nisu nikakav odgovor dobili.

 

Iz Politehničke škole smo dobili sledeći odgovor:

POLITEHNIKA-škola za nove tehnologije je od 01.septembra, uz saglasnost Školskog odbora i odobrenja Školske uprave Beograd, donela je odluku da se nastava odvija na daljinu, odnosno online , zbog ne bezbednog prilaska školi usled radova na rekonstrukciji železničke stanice Zemun.

Dakle, bezbednost naših  učenika i zaposlenih, je osnovni razlog što je Škola donela takvu odluku, obavestivši sve učenike i roditelje. Škola u datim okolnostima, funkcioniše organizovano i odgovorno. Učenici su u svakodnevnom kontaktu sa predmetnim nastavnicima i starešinama, tokom nastave na daljinu.

Prema tome, navodi Vaše gledateljke nisu tačni. Uostalom svakom roditelju su dostupni telefoni direktora, sekretarijata i psihološko pedagoške službe, koji se nalaze na web stranici Škole.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Oblačno

Trenutna temperatura 23°C

Oblačno

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 23°C
Min: 14°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana