Objavljeno: 13.10.2020. 10:08 Izmenjeno: 13.10.2020. 10:08

Primedba gledateljke – kada se stavi reklama preko celog vozila, slabo se vidi, pogotovu noću, a i estetski je ružno. Ako se stavlja reklama po vozilima ne treba da se stavlja na staklo tj. prozore. (Ljiljana)   Iz Sekretarijata za javni prevoz su nam odgovorili sledeće: Zbog bolje vidljivosti reklame se mogu postaviti i na […]

Primedba gledateljke – kada se stavi reklama preko celog vozila, slabo se vidi, pogotovu noću, a i estetski je ružno. Ako se stavlja reklama po vozilima ne treba da se stavlja na staklo tj. prozore. (Ljiljana)

 

Iz Sekretarijata za javni prevoz su nam odgovorili sledeće:

Zbog bolje vidljivosti reklame se mogu postaviti i na staklima vozila javnog gradskog prevoza upotrebom transparentne perforirane prozirne prozorske reklamne folije, tako da ista ne zaklanja vidik vozaču i putnicima u unutrašnjosti vozila ili prekriva propisane oznake i obaveštenja o javnom linijskom prevozu, što nije u suprotnosti sa Odlukom o javnom gradskom prevozu na teritoriji grada Beograda.

Takođe, reklame i drugi natpisi ne smeju prekrivati propisane oznake i obaveštenja o javnom linijskom prevozu (grb grada, oznaka prevoznika, identifikacioni broj vozila, oznaka broja linije i drugo).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 18°C

Pretežno oblačno

Petak
Malo i umereno oblačno

Max: 22°C
Min: 10°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana