Objavljeno: 08.10.2020. 09:46 Izmenjeno: 08.10.2020. 09:46

Ulica Akrobate Aleksića 9a, Zemun Polje – ispod stana se nalazi Narodna kuhinja. Gledateljka je težak bolesniki, smeta joj buka, nenošenje maski i neprijatni mirisi. (Snežana)   Iz GO Zemun su nam odgovorili sledeće: Na teritoriji Gradske opštine Zemun nalazi se pet punktova narodne kuhinje koji su u nadležnosti Sekretarijata za socijalnu zaštitu grada Beograda. […]

Ulica Akrobate Aleksića 9a, Zemun Polje – ispod stana se nalazi Narodna kuhinja. Gledateljka je težak bolesniki, smeta joj buka, nenošenje maski i neprijatni mirisi. (Snežana)

 

Iz GO Zemun su nam odgovorili sledeće:

Na teritoriji Gradske opštine Zemun nalazi se pet punktova narodne kuhinje koji su u nadležnosti Sekretarijata za socijalnu zaštitu grada Beograda.

Konkretno, objekat u ul. Akrobate Aleksića 9A u Zemun polju je na raspolaganju socijalno ugroženim kategorijama stanovništva od ponedeljka do petka, u periodu od 8.30 do 9.45 časova.

Isporuka obroka je našim sugrađanima neophodna i jedna je od mera socijalne zaštite koju pružamo našim građanima.

Obaveštavamo Vas da o održavanju reda brine zaposleni u Gradskoj opštini Zemun zadužen za poslove mesnih zajednica, a u cilju kontrole primene mera preventivne zdravstvene zaštite.

Svakog dana, nakon podele obroka prostor ispred objekta se čisti i drži u urednom stanju.

Redovno se obavlja kontrola republičke Sanitarne inspekcije, Gradskog zavoda za zaštitu zdravlja, kao i dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija objekta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 16°C

Pretežno vedro

Sreda
Mogući pljuskovi

Max: 20°C
Min: 12°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana