Objavljeno: 06.10.2020. 09:58 Izmenjeno: 06.10.2020. 09:58

Naselje „Livadica“kod Grocke-Gledateljka traži da se rasveta stavi na svaki stub , deca idu tuda u školu i ne vidi se ,opasno je.(Željka)   Iz Sekretarijata za energetiku smo dobili sledeći odgovor: Za poboljšanje instalacije javnog osvetljenja potrebno je da podnesete zahtev Sekretrijatu za energetiku, Ul. Tiršova br. 1, ili na e-mail adresu Sekretarijata – […]

Naselje „Livadica“kod Grocke-Gledateljka traži da se rasveta stavi na svaki stub , deca idu tuda u školu i ne vidi se ,opasno je.(Željka)

 

Iz Sekretarijata za energetiku smo dobili sledeći odgovor:

Za poboljšanje instalacije javnog osvetljenja potrebno je da podnesete zahtev Sekretrijatu za energetiku, Ul. Tiršova br. 1, ili na e-mail adresu Sekretarijata – energetika@beograd.gov.rs U zahtevu je neophodno navesti preciznu lokaciju na kojoj je potrebno poboljšati instalaciju javnog osvetljenja i kontakt podatke podnosioca zahteva- Ime i prezime, kontakt br. telefona i adresu podnosioca.

Sekretarijat podnete zahteve prosledjuje JKP „Javno osvetljenje“ Beograd, čije stručne ekipe izlaskom na teren utvrđuju da li su ispunjeni uslovi za poboljšanje javnog osvetljenja, nakon čega dostavljaju izveštaj Sekretarijatu, koji podnosioca obaveštava o mogućnosti realizacije podnetog zahteva.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 15°C

Vedro

Sreda
Mogući pljuskovi

Max: 20°C
Min: 12°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana