Objavljeno: 25.09.2020. 11:28 Izmenjeno: 25.09.2020. 11:28

Grocka, naselje Plavinci – stanovnici koji žive u ovom delu grada imaju problem sa kontejnerima. Moraju da pređu Smederevski put , između dve krivine da bi stigli do kontejnera.  Kako da se organizuju, da bi dobili kontejnere koji bi trajno rešili problem 107 domaćinstava?(Branka) Iz GO Grocka su nam odgovorili sledeće: U naseljima  koja su […]

Grocka, naselje Plavinci – stanovnici koji žive u ovom delu grada imaju problem sa kontejnerima. Moraju da pređu Smederevski put , između dve krivine da bi stigli do kontejnera.  Kako da se organizuju, da bi dobili kontejnere koji bi trajno rešili problem 107 domaćinstava?(Branka)

Iz GO Grocka su nam odgovorili sledeće:

U naseljima  koja su po strukturi predviđena i izgrađena za individualno stanovanje, kao što je to slučaj sa naseljem Plavinci, sakupljanje i odnošenje komunalnog otpada se vrši sistemom kesa,ili namenski predviđenih posuda/kanti za komunalni otpad. Naselje Plavinci nema objekata za kolektivno stanovanje, niti javnih i komercijalnih ustanova, te ne postoje preduslovi za postavljanje kontejnera. Preduzeće „Eko Grocka“ d.o.o. Grocka već četvrtu godinu snabdeva sve ,korisnike objekata za individualno stanovanje na teritoriji GO Grocka besplatnim posudama/kantama za odlaganje komunalnog otpada, uredno i redovno vršeći usluge sakupljanja otpada u ovom naselju.

Većina korisnika preduzeća „Eko Grocka“ d.o.o. Grocka na teritoriji GO Grocka, kao i u naselju Plavinci, je do sada već preuzela svoju posudu (kantu)  za odlaganje komunalnog otpada. Ukoliko neko od korisnika iz naselja Plavinci do sada nije to učinio, u svakom momentu se može obratiti preduzeću i preuzeti posudu (kantu) za odlaganje komunalnog otpada. Radno vreme preduzeća je svakog radnog dana od 07.30 do 15.30 časova, kante se dele besplatno u prostorijama preduzeća „Eko Grocka“ d.o.o.Grocka, u ulici Petra Drapšina br.21, u Grockoj.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 20°C

Pretežno vedro

Petak
Malo i umereno oblačno

Max: 22°C
Min: 10°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana