Objavljeno: 24.09.2020. 10:45 Izmenjeno: 24.09.2020. 10:45

Izvorska 69, Barajevo – Pre tri godine stanovnicima ovog dela grada obećano je da će opština asfaltirati put od 120 metara. Ukupno uma 11 kuća i 7 invalida u njima. Kada će put biti urađen? (Dubravka)   Iz GO Barajevo su nam odgovorili sledeće: Povodom Vašeg zahteva za asfaltiranje ulice Izvorska 69 Barajevo, dajemo Vam […]

Izvorska 69, Barajevo – Pre tri godine stanovnicima ovog dela grada obećano je da će opština asfaltirati put od 120 metara. Ukupno uma 11 kuća i 7 invalida u njima. Kada će put biti urađen? (Dubravka)

 

Iz GO Barajevo su nam odgovorili sledeće:

Povodom Vašeg zahteva za asfaltiranje ulice Izvorska 69 Barajevo, dajemo Vam sledeće obrazloženje:

Po Vašem zahtevu kao i ostalim podnetim zahtevima, kada se steknu uslovi za asfaltiranje, u skladu sa raspoloživim  trenutnim  finansijskim sredstvima i raspoloživim materijalom opštine  Barajevo uzimajući u obzir situaciju sa Kovidom i smanjenjem opštinskog budžeta ulica će biti asfaltirana. Zbog izuzetno mnogo  podnetih zahteva građana sa područja naše opštine, nije moguće da se svi zahtevi reše istovremeno. Kada se steknu uslovi za asfaltiranje ulice bićete obavešteni.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Sumaglica

Trenutna temperatura 21°C

Sumaglica

Ponedeljak
Mogući pljuskovi

Max: 25°C
Min: 17°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana