Objavljeno: 18.09.2020. 11:26 Izmenjeno: 18.09.2020. 11:26

Grocka,naselje Plavnica,ul.Zavojice-Gledateljka kaže odneli su im kontejnere,stvara se deponija(ima dosta kuća tj.ljudi).Pita kada će kontejneri biti vraćeni?(Branka)   Iz GO Grocka su odgovorili sledeće: U vezi Vašeg pitanja, kontaktirali smo preduzeće „Eko Grocka“ i dobili sledeći odgovor. Na pomenutoj lokaciji postavljen je bio plastični kontejner koji je ukraden. Odmah zatim postavljen je metalni kontejner ali […]

Grocka,naselje Plavnica,ul.Zavojice-Gledateljka kaže odneli su im kontejnere,stvara se deponija(ima dosta kuća tj.ljudi).Pita kada će kontejneri biti vraćeni?(Branka)

 

Iz GO Grocka su odgovorili sledeće:

U vezi Vašeg pitanja, kontaktirali smo preduzeće „Eko Grocka“ i dobili sledeći odgovor. Na pomenutoj lokaciji postavljen je bio plastični kontejner koji je ukraden. Odmah zatim postavljen je metalni kontejner ali građani tog dela naselja Grocka napisali su peticiju da se isti ukloni sa te lokacije zato što ugrožava preglednost prilikom uključivanja na Smederevski put iz sporedne ulice. Posle te peticije kontejner je uklonjen. Kontejner na pomeutoj lokaciji nije neophodan jer su sva domaćinstva dobila besplatno kućne zelene kante.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Vedro

Trenutna temperatura 20°C

Vedro

Petak
Pretežno sunčano

Max: 23°C
Min: 9°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana