Mirković: Za vreme Tadića Beograd bio bojno polje Studio B

Objavljeno: 14.09.2020. 18:52 Izmenjeno: 14.09.2020. 18:53

Kada je u pitanju zaplena narkotika i sprečavanje trgovine drogom u poslednjih nekoliko godina rezultati su rekordni, a to može i da posvedoči baš Dragan Đilas čiji je šurak, kao i nekoliko stranačkih funkcionera uhapšeno upravo zbog izvršenja tog krivičnog dela, navodi Aleksandar Mirković.

Saopštenje Aleksandra Mirkovića, šefa odborničke grupe Srpske napredne stranke prenosimo u celosti:

Danas se nastavlja hajka i zloupotreba dva izvršena krivična dela sa ciljem da se na taj način nanese šteta,  diskredituju, napadnu ljudi koji svakodnevno čine sve da naša zemlja bude stabilna i bezbedna. Po direktivi Dragana Đilasa javljaju se svi ne bi li mu se dodvorili, pa tako i Boris Tadić čovek u čije vreme je Beograd bio bojno polje i teren na kome su se obračunavali mnogi klanovi iz zemlje i regiona.

Žalosno je što je cela ekipa režima Demokratske stranke pod uticajem Đilasa krenula u napad na državu i policiju misleći da će tako prikupiti neki jeftini politički poen, ali nikako da već jednom shvate takvim prevarantima, nesposobnjakovićima, neradnicima više niko neće ukazati poverenje.

Radi istine o bezbednosti najbolje govore podaci u kojima se jasno vidi da je 2008. i 2009. godine bilo više od 107.00 i 104.000 izvršenih krivičnih dela dok je od 2014. taj broj u konstantnom padu te je tako 2019. bilo nešto više od 81.000. Samo ovaj primer pokazuje koliko su licemerni Tadić i Đilas, oni koji imaju najgore rezultate iza sebe napadaju ljude čiji se uspesi vide na svakom koraku.

Kada je u pitanju i zaplena narkotika i sprečavanje trgovine drogom u poslednjih nekoliko godina rezultati su rekordni, a to može i da posvedoči baš Dragan Đilas čiji je šurak, kao i nekoliko stranačkih funkcionera uhapšeno upravo zbog izvršenja tog krivičnog dela.

Uspeh naše države ne mogu da oproste pa tako čekajući neku novu temu, od svake dnevnoživotne pokušavaju da naprave političku samo što su ovaj put u svojim bolesnim konstrukcijama otišli predaleko. Politika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke će se uvek svoditi na mir, bezbednost, stabilnost i ekonomski razvoj Srbije, a poverenje koje građani pružaju toj politici najbolji je dokaz koliko smo uspešni u ostvarivanju iste, navodi se u saopštenju Službe za informisanje Srpske napredne stranke.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Slaba kiša

Trenutna temperatura 24°C

Slaba kiša

Subota
Kiša

Max: 21°C
Min: 18°C

Kiša

Vremenska prognoza za 5 dana