Objavljeno: 10.09.2020. 10:36 Izmenjeno: 10.09.2020. 10:36

Ul. Olivere  Marković 14, Čukarica – na osnovu predmeta 356693/08, doneto je rešenje za rušenje nelegalno podignutog zida pre više od deset godina.  Prilikom premeštanja dokumenata iz opštine Čukarica u Kraljice Marije i ponovo u opštinu Čukarica, zagubio se predmet.  Na koji način gledateljka do dođe do predmeta kako bi uklanjanje zida po rešenju, koje […]

Ul. Olivere  Marković 14, Čukarica – na osnovu predmeta 356693/08, doneto je rešenje za rušenje nelegalno podignutog zida pre više od deset godina.  Prilikom premeštanja dokumenata iz opštine Čukarica u Kraljice Marije i ponovo u opštinu Čukarica, zagubio se predmet.  Na koji način gledateljka do dođe do predmeta kako bi uklanjanje zida po rešenju, koje je doneto pre više godina,   bilo izvršeno. (Smilja)

 

Povodom pitanja upućenih Sekretarijatu za inspekcijske poslove, a u vezi sa rušenjem nelegalno podignutog zida, obaveštavamo Vas sledeće:

Postupak inspekcijskog nadzora vršen je od strane građevinske inspekcije GO Čukarica. U toku postupka doneto je Rešenje o uklanjanju. Dana 10.04.2018. godine, rešenje o uklanjanju zida građevinska inspekcija GO Čukarica je prosledila nadležnom organu za ozakonjenje. Imajući u vidu odredbu člana 37. Zakona o ozakonjenju objekata, rušenje predmetnog zida može se sprovesti na osnovu konačnog rešenja o ozakonjenju kojim se odbija ili odbacuje zahtev za ozakonjenje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 15°C

Pretežno vedro

Sreda
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 23°C
Min: 14°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana