Objavljeno: 08.09.2020. 10:36 Izmenjeno: 08.09.2020. 10:39

Sugrađanin se žali da duplo uvećan račun za vodu. Kaže da je podnosio reklamaciju ali da je dobio broj telefona na koji mu se niko ne javlja.Moli za pomoć. (Danilo) U vezi sa Vašom reklamacijom koju ste uputili putem elektronske pošte  obaveštavamo Vas o sledećem: Za mesto potrošnje u ulici Korčaginova  broj 14a u Resniku, […]

Sugrađanin se žali da duplo uvećan račun za vodu. Kaže da je podnosio reklamaciju ali da je dobio broj telefona na koji mu se niko ne javlja.Moli za pomoć. (Danilo)

U vezi sa Vašom reklamacijom koju ste uputili putem elektronske pošte  obaveštavamo Vas o sledećem:

Za mesto potrošnje u ulici Korčaginova  broj 14a u Resniku, potrošač Danilo Marković , koji se vodom snabdeva preko blok-vodomera MZ Resnik zaduženje u spornom periodu  je  ispostavljeno nakon očitavanja grupe Blok- vodomera i  predstavlja razliku između stvarno isporučene količine vode i zbira akontacionih zaduženja .

Iznos akontacionog zaduženja zavisi od dnevnog proseka potrošnje u periodu između prethodna dva očitavanja.

Svakim narednim čitanjem, formira se i novi dnevni prosek potrošnje za budući period, tj. za period do sledećeg čitanja.

Način formiranja zaduženja, na osnovu očitavanja vodomera i prosečne potrošnje propisan je Odlukom o prečišćavanju i distribuciji vode. Odluka je dostupna na internet stranici JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ i internet stranici Službenog lista grada Beograda. Kao što je navedeno u Službenom listu grada Beograda broj 23/2005, Skupština grada Beograda je na sednici održanoj 29. septembra 2005. godine donela predmetnu Odluku, na osnovu člana 13. stav 1. Zakona o komunalnim delatnostima (Službeni glasnik Republike Srbije broj 16/97 i 42/98) i člana 31. Statuta grada Beograda (Službeni list grada Beograda broj 14/04 i 30/04).

Očitavanje i fakturisanje utrošene vode vrši se redovno 4-6 puta godišnje.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti referentu prodaje Ćirović Željku na broj telefona  3402-009.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 15°C

Vedro

Ponedeljak
Mogući pljuskovi

Max: 19°C
Min: 13°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana