Objavljeno: 08.09.2020. 10:35 Izmenjeno: 08.09.2020. 10:35

Voždovac, Miloša Svilara – gledateljka kaže da je na njenoj parceli komšija sagradio kuću. Ona ima rešenje po kome je naređeno rušenje koje nikako da se desi. Moli za pomoć i pita kada će se postupiti po rešenju. Parcela je br. 1434 , broj rešenja za rušenje je 354305/95. (Stana) Povodom pitanja upućenih Sekretarijatu za […]

Voždovac, Miloša Svilara – gledateljka kaže da je na njenoj parceli komšija sagradio kuću. Ona ima rešenje po kome je naređeno rušenje koje nikako da se desi. Moli za pomoć i pita kada će se postupiti po rešenju. Parcela je br. 1434 , broj rešenja za rušenje je 354305/95. (Stana)

Povodom pitanja upućenih Sekretarijatu za inspekcijske poslove, a u vezi sa rušenjem bespravnog objekta, obaveštavamo Vas sledeće:

Građevinski inspektor ovog sekretarijata vrši inspekcijski nadzor nad bespravno izvedenim građevisnkim radovima na izgradnji objekta u ulici Miloša Svilara br. 11 u Beogradu. U pitanju je objekat spratnosti P+1, za koji je investitor podneo zahtev za ozakonjenje, koji je nadležan Sekretarijat za poslove ozakonjenja objekata odbio kao neosnovan. Imajući u vidu sve navedeno, građevinski inspektor je doneo rešenje o uklanjanju, a kako investitor u ostavljenom roku nije postupio po nalogu iz navedenog rešenja o uklanjanju, građevinski inspektor doneo je rešenje o izvršenju. Spisi predmeta dostavljeni su nadležnoj službi za izvršenje, predmet je uvršten u predlog Plana za izvršenje i postupak je dalje u toku.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 26°C

Pretežno vedro

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 32°C
Min: 21°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana