Izmene rada linija javnog prevoza tokom izvođenja radova na Novom Beogradu Beoinfo

Objavljeno: 31.08.2020. 14:50 Izmenjeno: 31.08.2020. 14:57

Izmene režima javnog prevoza tokom izvođenja radova na Novom Beogradu
Tokom izvođenja radova u ulicama Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, od sutra do 30. septembra doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Obe kolovozne trake Ulice antifašističke borbe, na delu od Bulevara Milutina Milankovića do Ulice Jurija Gagarina, biće zatvorene.
Takođe, doći će i do zatvaranja desne strane trotoara Ulice Jurija Gagarina (smer prema Bloku 45), na delu od Antifašističke borbe do Ulice Marka Hristića.

Vozila sa linije 60 će saobraćati u smeru ka toplani trasom: Savski nasip – Jurija Gagarina – polukružno u zoni raskrsnice sa Bulevarom Milutina Milankovića – Jurija Gagarina – Savski nasip i dalje redovnom trasom, a u smeru ka Zelenom vencu takođe redovnom trasom.

Na liniji 94 vozila će saobraćati u smeru ka Resniku trasom: Jurija Gagarina – Omladinskih brigada – Bulevar Milutina Milankovića – Đorđa Stanojevića – Marka Hristića – Jurija Gagarina i dalje redovnom trasom, dok će u smeru ka Bloku 45 ići ulicama Jurija Gagarina, Marka Hristića, Đorđa Stanojevića, Bulevarom Milutina Milankovića, Omladinskih brigada i dalje redovnom trasom.

Na linija 95 vozila će saobraćati ka Borči trasom: Jurija Gagarina – Bulevar Milutina Milankovića – Milentija Popovića i dalje redovnom trasom, a u smeru ka Bloku 45: Milentija Popovića – Bulevar Milutina Milankovića – Jurija Gagarina i dalje redovnom trasom.

Linije 85 i 601N se u oba smera vraćaju na redovne trase.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta, kao i novouspostavljeno stajalište „Antifašističke borbe 1”, koje se uspostavlja u Ulici Jurija Gagarina, na poziciji ED stuba, 130,0 metara ispred raskrsnice sa Ulicom antifašističke borbe za linije 60, 85, 89, 94, 95 i 601N, u smeru prema Bloku 45.

Budući da neće biti moguć pristup tramvajskom stajalištu „Blok 42”, smer prema gradu će biti ukinut tokom radova u ovoj fazi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 18°C

Pretežno oblačno

Petak
Malo i umereno oblačno

Max: 22°C
Min: 10°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana