Objavljeno: 26.08.2020. 09:46 Izmenjeno: 26.08.2020. 09:46

Rakovica, Petlovo brdo, Dušana Puđe – gledateljka pita kada će biti rešen problem sa kanalizacijom u ovom delu grada. Sve što su stanari pokušali ostalo je bez odgovora, a kanalizacija ne postoji. (Olivera)   Iz Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda dobili smo odgovor da Izmenama i dopunama programa uređivanja i dodele građevinskog zemljišta […]

Rakovica, Petlovo brdo, Dušana Puđe – gledateljka pita kada će biti rešen problem sa kanalizacijom u ovom delu grada. Sve što su stanari pokušali ostalo je bez odgovora, a kanalizacija ne postoji. (Olivera)

 

Iz Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda dobili smo odgovor da Izmenama i dopunama programa uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za 2020. godinu, koje je usvojila Skupština grada Beograda, nisu planirane aktivnosti na izgradnji kanalizacije u Ulici Dušana Puđe. Za projektovanje i izgradnju nedostajuće infrastrukture potrebno je da se, na zahtev nadležne gradske opštine, u saradnji sa Sekretarijatom za komunalne i stambene poslove razmotre tehničke i finansijske mogućnosti da se aktivnosti uvrste u program uređivanja i dodele građevinskog zemljišta, a prema procedurama propisanim za kapitalne projekte koji se finansiraju ili sufinansiraju iz javnih prihoda i primanja u smislu zakona kojim se uređuje budžetski sistem, kao i u skladu sa prioritetima dostavljenim od strane svih gradskih opština.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Vedro

Trenutna temperatura 15°C

Vedro

Četvrtak
Malo i umereno oblačno

Max: 22°C
Min: 10°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana