Objavljeno: 26.08.2020. 09:45 Izmenjeno: 26.08.2020. 09:45

Novi Beograd, Gandijeva 101v – gledalac kaže da ne radi javna rasveta, tri sijalice nisu u funkciji, a ostale su zaklonjene granjem (Miodrag)   Iz JKP „Javno oosvetljenje“ su nas obavestili da u bazi podataka kontrolno-komandnog centra ovog preduzeća nije evidentirana prijava građana za predmetnu reklamaciju. Ekipe preduzeća JKP „Javno osvetljenje“ Beograd izašle su na […]

Novi Beograd, Gandijeva 101v – gledalac kaže da ne radi javna rasveta, tri sijalice nisu u funkciji, a ostale su zaklonjene granjem (Miodrag)

 

Iz JKP „Javno oosvetljenje“ su nas obavestili da u bazi podataka kontrolno-komandnog centra ovog preduzeća nije evidentirana prijava građana za predmetnu reklamaciju. Ekipe preduzeća JKP „Javno osvetljenje“ Beograd izašle su na lice mesta i dovele u funkciju deo pristupačne instalacije javnog osvetljenja. Deo instalacije javnog osvetljenja kojoj nije bilo moguće pristupiti, biće osposobljen za rad nakon uklanjanja nekontrolisane vegetacije koja svojim prisustvom ometa rad pomenute instalacije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 23°C

Delimično oblačno

Sreda
Promenljivo oblačno

Max: 26°C
Min: 19°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana