Objavljeno: 03.08.2020. 12:02 Izmenjeno: 03.08.2020. 12:02

Surčin, Bečmen, Maksin sokak 8/8 – gledalac kaže da nema vode već 3 meseca, slab je pritisak iako je prvi sprat. (Dragan) Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ dobili smo odgovor da na predmetnoj adresi nije bilo kvarova koji bi bili razlog problema sa vodosnabdevanjem. Pad pritiska u vodovodnoj mreži je posledica neracionalne i nenamenske […]

Surčin, Bečmen, Maksin sokak 8/8 – gledalac kaže da nema vode već 3 meseca, slab je pritisak iako je prvi sprat. (Dragan)

Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ dobili smo odgovor da na predmetnoj adresi nije bilo kvarova koji bi bili razlog problema sa vodosnabdevanjem. Pad pritiska u vodovodnoj mreži je posledica neracionalne i nenamenske potrošnje vode u letnjim mesecima. Iz ovog preduzeća apeluju na sve sugrađane da racionalno i namenski vodu iz gradskog vodovoda koriste za piće, pripremanje hrane, održavanje lične i higijene domaćinstva. Sve aktivnosti kao što su navodnjavanje i zalivanje poljoprivrednih i zelenih površina, punjenje individualnih rezervoara, bunara i bazena, polivanje i hlađenje pločnika, terasa i dvorišta, pranje vozila, kao i zloupotreba hidranata, predstavljaju nenamensku potrošnju koju nadležne ekipe JKP BVK svakodnevno i redovno kontrolišu na terenu. Nastojimo da maksimalnim angažovanjem svih svojih izvorišnih, proizvodnih i distributivnih kapaciteta obezbedimo dovoljno vode za sve potrošače u Beogradu.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 15°C

Delimično oblačno

Četvrtak
Mogući pljuskovi

Max: 17°C
Min: 10°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana