Objavljeno: 27.07.2020. 16:34 Izmenjeno: 27.07.2020. 16:34

Čukarica – Gledateljka kaže da već neko vreme se ne može da se prelazi preko nadvožnjaka kod Ade koji vodi na Banovo brdo, ali nema nikakvih radova. (Vesna)   Iz JP „Putevi Beograda“ odgovorili su gledateljki Vesni da ukoliko se njeno pitanje odnosi na nadvožnjak koji povezuje Radničku i Kirovljevu ulicu, na teritoriji GO Čukarica, […]

Čukarica – Gledateljka kaže da već neko vreme se ne može da se prelazi preko nadvožnjaka kod Ade koji vodi na Banovo brdo, ali nema nikakvih radova. (Vesna)

 

Iz JP „Putevi Beograda“ odgovorili su gledateljki Vesni da ukoliko se njeno pitanje odnosi na nadvožnjak koji povezuje Radničku i Kirovljevu ulicu, na teritoriji GO Čukarica, taj nadvožnjak mogu da koriste sva vozila čija ukupna masa ne prelazi 12 tona.

 

One Response to “”

  1. Slobodan каже:

    Ja mislim da je gledateljka Vesna postavila vrlo konkretno pitanje. Do maja meseca nadvožnjak su koristila vozila javnog prevoza, koja su potom preusmerena. Pošto iz JP „Puteva Beograda“ nisu razumeli pitanje, da preformulišemo… Kada će se rešiti pitanje nosivosti nadvožnjaka da bi se i autobuski saobraćaj vratio na redovnu trasu?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Sumaglica

Trenutna temperatura 14°C

Sumaglica

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 22°C
Min: 11°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana