Objavljeno: 08.07.2020. 13:43 Izmenjeno: 08.07.2020. 13:43

Gledateljka pita kada će se graditi pasarela kod Gospodarske mehane? (Sena) Iz Direkcije za gradsko građevinsko zemljište su nam odgovorili sledeće:  Izmenama i dopunama programa uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za 2020. godinu, koji je usvojila Skupština grada Beograda, Direkcija nema planiranih aktivnosti na izgradnji predmetne pasarele. Gledalac kaže da je kod bioskopa Slavica nastala  […]

Gledateljka pita kada će se graditi pasarela kod Gospodarske mehane? (Sena)

Iz Direkcije za gradsko građevinsko zemljište su nam odgovorili sledeće:

 Izmenama i dopunama programa uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za 2020. godinu, koji je usvojila Skupština grada Beograda, Direkcija nema planiranih aktivnosti na izgradnji predmetne pasarele.

Gledalac kaže da je kod bioskopa Slavica nastala  velika deponija . Pita da li može da se očisti?(Milovan)

 Iz JKP Gradska čistoća su odgovorili sledeće:

Ekipe JKP „Gradska čistoća“ su na terenu i kada je reč o lokaciji kod bioskopa „Slavica“ na opštini Palilula  „divlja“ deponija će biti uklonjena.

Apelujemo na sugrađane da pravilno odlažu svoj komunalni otpad, kako ne bi dolazilo do formiranja „divljih“ deponija na javnim površinama.

Milutina Milankovića 120a, Novi Beograd – u blizini se nalazi i ulaz u garažu ispred koga su kontejneri postavljeni  70-tih godina kada su zgrade useljene. Od tada niko nije zamenio postojeće kontejnere. Pita kada će biti zamenjeni?(Gordana)

JKP „Gradska čistoća“ je izašla na teren i kada je reč o lokaciji Milutina Milankovića 120 a, na opštini Novi Beograd, sudovi za odlaganje komunalnog otpada biće zamenjeni.

Gledalac pita kada će u Boleču  biti urađena kanalizaciona mreža ?(Mile)

U prethodnom periodu je urađeno idejno rešenje za kanalisanje naselja Kaluđerica kojim je obuhvaćen i primarni bolečki kolektor koji je primarni objekat za odvođenje otpadnih voda iz naselja Boleč.

Dalje aktivnosti će se planirarati u skladu sa tehničkim i finansijskim mogućnostima kao i odlukama Skupštine Grada Beograda koja usvaja godišnji program uređivanja i dodele građevinskog zemljišta.

Senjak, Koste Glavinića –Gledalac pita kada će da se sredi stepenište koje vodi do prodavnice !? (Dragoljub)

Iz GO Savski venac su nam odgovorili da će se sanacija pomenutog stepeništa raditi u septembru.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 18°C

Pretežno oblačno

Petak
Pretežno sunčano

Max: 26°C
Min: 12°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana