Objavljeno: 30.06.2020. 12:30 Izmenjeno: 30.06.2020. 12:30

Gledateljka pita kada će da se završi asfaltiranje puta u Dobanovačkoj ulici ka Vojnom putu.Kada nastavljaju radove i kada ih završavaju? (Mirjana) U vezi Vašeg pitanja koje se odnosi na završetak radova na Dobanovačkom putu, obaveštavamo Vas da je završena druga faza radova, kada se radi o pravcu pružanja puta. Radovi se izvode na ukrštanjima […]

Gledateljka pita kada će da se završi asfaltiranje puta u Dobanovačkoj ulici ka Vojnom putu.Kada nastavljaju radove i kada ih završavaju? (Mirjana)

U vezi Vašeg pitanja koje se odnosi na završetak radova na Dobanovačkom putu, obaveštavamo Vas da je završena druga faza radova, kada se radi o pravcu pružanja puta. Radovi se izvode na ukrštanjima sa sporednim ulicama. Zbog nepovoljnih vremenskih uslova rok za završetak radova je produžen.

Parking u gornjem gradu kod pijace kod poštanskog centra , ne daju da se koristi za građane (Mirjana)

Ovo je pitanje koje je Gledateljka više puta postavljala i  više puta dobila odgovor kako od Beokoma tako i  od JP Pošte Srbije, pa joj preporučujemo da isti potraži na sajtu Studija „B“.

Gledateljka kaže da ima problem sa računom EDB, reklamirala je ali ništa (Svetlana)

S obzirom da gledateljka nije ostavila osnovne podatke (na koga se vodi strujomer,adresa i EDB broj) bez kojih nismo u mogućnosti da proverimo njene navode u elektro distribuciji, preporučujemo joj da se neposredno obrati odelenju EDB-a na teritoriji gde se nalazi merno mesto očitavanje električne energije.

Gledateljka pita zašto još nije stigao porez !? (Branka)

Kako gledateljka nije precizno navela o kojoj vrsti poreza se radi, preporučujemo joj da se informiše u Sekretarijatu za javne prihode , Trg Nikole Pašića 6 , tel.011/3216-497 ili u Ministarstvu finansija – Poreskoj upravi, Kneza Miloša 20, tel. 011/3310 – 111.

Gledateljka kaže da je Zakazala pregled(kardiološki) pre 4 meseca u Dragiše Mišović ?! Pita kada će moći da se pregleda? (Branka)

S obzirom da je od 26.6.2020. godine KBC dr.Dragiša Mišović delimično proglašena za Kovid bolnicu, preporučujemo gledateljki da se za dobijanje ove informacije obrati neposredno odeljenju kardiologije na tel.011/ 363- 0738 ili 011/363 – 0700.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 23°C

Vedro

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 33°C
Min: 21°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana