Objavljeno: 29.06.2020. 11:12 Izmenjeno: 29.06.2020. 11:12

Voždovac, Medaković, Radovana Simića Cige 26 – gledalac kaže da stanari plaćaju za dva lifta u zgradi. Jedan radi, a drugi ne radi već 5-6 godina.Šta će biti sa tim liftom i šta je sa novcem koji daju za lift?   Iz JP „Gradsko stambeno“ dobili smo odgovor da je stanarima predmetne zgrade ovo preduzeće […]

Voždovac, Medaković, Radovana Simića Cige 26 – gledalac kaže da stanari plaćaju za dva lifta u zgradi. Jedan radi, a drugi ne radi već 5-6 godina.Šta će biti sa tim liftom i šta je sa novcem koji daju za lift?

 

Iz JP „Gradsko stambeno“ dobili smo odgovor da je stanarima predmetne zgrade ovo preduzeće uputilo dve ponude za popravku isključenog liftovskog postrojenja. Prvu ponudu su stanari dobili već 12 dana nakon isključenja lifta, 22.07.2013. ali su istu odbili. Nije prihvaćena ni druga ponuda iz 2016. godine. Iz ovog preduzeća podsećaju da je zamena lifta, koji je je zajednička imovina stanara, investiciono ulaganje, koje ne spada u ugovor o tekućem održavanju, i za koje je potreban pristanak stambene zajednice.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Vedro

Trenutna temperatura 24°C

Vedro

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 33°C
Min: 21°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana