Objavljeno: 19.06.2020. 09:37 Izmenjeno: 19.06.2020. 09:37

Zemun, Altina – kada će biti postavljene nadstrešnice na autobuskim stajalištima (nemaju ni jednu) (Mirjana) Iz Sekretarijata za javni prevoz obavestili su nas da su u proteklih 6 meseci nadstrešnice montirane na ukupno 5 stajališta JLPP  u Ulici Pavla Vujisića. Postavljanje nadstrešnice na stajalištima JLPP duž Ugrinovačkog i Dobanovačkog puta planirano je u okviru realizacije […]

Zemun, Altina – kada će biti postavljene nadstrešnice na autobuskim stajalištima (nemaju ni jednu) (Mirjana)

Iz Sekretarijata za javni prevoz obavestili su nas da su u proteklih 6 meseci nadstrešnice montirane na ukupno 5 stajališta JLPP  u Ulici Pavla Vujisića.

Postavljanje nadstrešnice na stajalištima JLPP duž Ugrinovačkog i Dobanovačkog puta planirano je u okviru realizacije Ugovora o koncesiji za izradu i montažu uličnog i stajališnog mobilijara na teritoriji grada Beograda. U ovom momentu, obim moguće realizacije nakon završetka vanrednog stanja još uvek nije utvrđen, zbog čega vam ne možemo dati preciznije informacije o mogućoj ugradnji nadstrešnica na preostalim stajalištima JLPP u naselju Altina u tekućoj godini.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 16°C

Pretežno oblačno

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 23°C
Min: 14°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana