Objavljeno: 10.06.2020. 12:23 Izmenjeno: 10.06.2020. 12:23

Pilota Mihajla Petrovića 27-29 – gledateljka kaže da je park u ovoj ulici prošle godine je malo uređen i dodata je jedna ljuljaška, ali nikada nije oćišćen. Može li neko da ga očisti pošto se dosta dece igra u ovom parku. Od prošle godine nedostaju i žardinjere.   Iz JKP „Zelenilo Beograd“ obavestili su nad […]

Pilota Mihajla Petrovića 27-29 – gledateljka kaže da je park u ovoj ulici prošle godine je malo uređen i dodata je jedna ljuljaška, ali nikada nije oćišćen. Može li neko da ga očisti pošto se dosta dece igra u ovom parku. Od prošle godine nedostaju i žardinjere.

 

Iz JKP „Zelenilo Beograd“ obavestili su nad da će predmetna površina biti očišćena u najkraćem roku, a u skladu sa dinamikom poslova JKP „Zelenilo-Beograd“, Beograd. Postavljanje đubrijera nije u planu, zbog neadekvatnog korišćenja tj. odlaganja kućnog smeća. Iz ovog preduzeća su apelovali na sugrađane da za odlaganje kućnog smeća koriste kontejnere, a ne parkovske đubrijere. Nesavesnim ponašanjem pojedinaca otežava se uspostavljanje komunalnog reda na zelenim površinama. Samo odgovornim ponašanjem prema našem okruženju možemo obezbediti da Beograd bude čist, zdrav i uređen grad.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 17°C

Pretežno oblačno

Nedelja
Promenljivo oblačno

Max: 22°C
Min: 14°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana