Objavljeno: 08.06.2020. 09:43 Izmenjeno: 08.06.2020. 09:43

Ripanj, Voždovac, Bošnjačka – ulice Bošnjačka, Kremenac, put za Drobnjake i okolne nemaju vodovod. Kada će je dobiti vodu? Gledalac kaže da su davali neki samodoprinos pre 42 godine. (Milivoje)   Iz Direkcije za gradsko građevinsko zemljište i izgradnju Beograda odgovorili su nad ad Programom uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za 2020. godinu, koji je […]

Ripanj, Voždovac, Bošnjačka – ulice Bošnjačka, Kremenac, put za Drobnjake i okolne nemaju vodovod. Kada će je dobiti vodu? Gledalac kaže da su davali neki samodoprinos pre 42 godine. (Milivoje)

 

Iz Direkcije za gradsko građevinsko zemljište i izgradnju Beograda odgovorili su nad ad Programom uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za 2020. godinu, koji je usvojila Skupština grada Beograda, nisu planirane aktivnosti na izgradnji vodovodne mreže u navedenim ulicama u naselju Ripanj. Za izgradnju vodovodne mreže potrebno je da se gledalac obrati nadležnoj Gradskoj opštini Voždovac, koja može da odluči da u svoju listu prioriteta za naredni period uvrsti i predmetne aktivnosti. Potom se u saradnji sa Sekretarijatom za komunalne i stambene poslove mogu razmotriti tehničke i finansijske mogućnosti da se ove aktivnosti uvrste u program uređivanja i dodele građevinskog zemljišta u narednom periodu, a prema procedurama propisanim za kapitalne projekte koji se finansiraju ili sufinansiraju iz javnih prihoda i primanja u smislu zakona kojim se uređuje budžetski sistem, kao i u skladu sa prioritetima dostavljenim od strane svih gradskih opština.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 15°C

Pretežno oblačno

Sreda
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 23°C
Min: 14°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana