Objavljeno: 08.06.2020. 09:38 Izmenjeno: 08.06.2020. 09:38

Voždovac, Medaković – gledateljka je domaćica je i nikada nije radila. Danas nema penziju, tako da nema pravo na pomoć države, ni pakete, čak mora da plaća i punu cenu gradskog prevoza. Pita da li za tu kategoriju građana postoji neka povlastica, i napominje da još nema 65 godina. (Jelena)   Pitanje je u stvari […]

Voždovac, Medaković – gledateljka je domaćica je i nikada nije radila. Danas nema penziju, tako da nema pravo na pomoć države, ni pakete, čak mora da plaća i punu cenu gradskog prevoza. Pita da li za tu kategoriju građana postoji neka povlastica, i napominje da još nema 65 godina. (Jelena)

 

Pitanje je u stvari da li gledateljka spada u izdržavana lica ili je osoba bez ikakvih prihoda. Ukoliko je izdržavano lice u porodici koja ima niska primanja moguće je da dobije različite subvencije za plaćanje računa. Ako je osoba bez ikakvih primanja treba da se obrati za pomoć centru za socijalni rad na svojoj opštini. A i u jednom i u drugom slučaju ukoliko se vodi kao nezaposleno lice u Nacionalnoj službi za zapošljavanje može da ostvari povlašćenu vožnju u gradskom prevozu.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Vedro

Trenutna temperatura 14°C

Vedro

Četvrtak
Malo i umereno oblačno

Max: 22°C
Min: 10°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana