Objavljeno: 15.05.2020. 10:04 Izmenjeno: 15.05.2020. 10:04

Ulica Privrednikovih pitomaca 1a – Gledateljka kaže da se na ovoj lokaciji ispred vrtića i njene kuće, na kolovozu i trotoaru, svakodnevno nepropisno parkiraju vozila roditelja koji dovode i odvode decu, tako da stanari ne mogu da uđu i izađu zbog blokiranog parkinga. Pita kako da reši ovaj problem? (Milica) Situacija na koju nam ukazujete […]

Ulica Privrednikovih pitomaca 1a – Gledateljka kaže da se na ovoj lokaciji ispred vrtića i njene kuće, na kolovozu i trotoaru, svakodnevno nepropisno parkiraju vozila roditelja koji dovode i odvode decu, tako da stanari ne mogu da uđu i izađu zbog blokiranog parkinga. Pita kako da reši ovaj problem? (Milica)

Situacija na koju nam ukazujete predstavlja primer nepoštovanja saobraćajnih propisa odnosno Zakona o bezbednosti saobraćaja.
Za kažnjavanje učesnika u saobraćaju koji ne poštuju odredbe Zakona o bezbednosti saobraćaja nadležno je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije – Saobraćajna policija i Komunalna milicija, te je potrebno da se po prijavi obratite ovim institucijama.
Vašu prijavu „Beokom“ je prosledio Sekretarijatu za poslove Komunalne milicije, s molbom da preduzmu odgovarajuće mere iz svoje nadležnosti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Subota
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana