Objavljeno: 29.04.2020. 08:54 Izmenjeno: 29.04.2020. 08:54

Selo Rožanci, Barajevo – Gledalac kaže da je razvedena voda pre dve godine. Građani ne znaju da li je primljena linija i kada će voda biti puštena za građane tj. da se mogu prijaviti ko želi da uvede i ko ne želi. Ne znaju da li će dobiti vodu i kad. (Milovan)   Radove na […]

Selo Rožanci, Barajevo – Gledalac kaže da je razvedena voda pre dve godine. Građani ne znaju da li je primljena linija i kada će voda biti puštena za građane tj. da se mogu prijaviti ko želi da uvede i ko ne želi. Ne znaju da li će dobiti vodu i kad. (Milovan)

 

Radove na izgradnji vodovodne mreže i naseljima Arnajevo i Rožanci izvodila je Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, a jedan deo je predat JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“. Za krajnju funkcionalnost izgrađene mreže potrebno je da Direkcija izvede ostatak potrebne infrastrukture.

Iz Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda odgovaraju da je u toku izvođenje radova na izgradnji magistralnog vodovoda Barajevo – Beljina – Arapovac čiji završetak je preduslov za distribuciju vode u izgrađenu mrežu Arnajevo – Rožanci.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Nedelja
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana