Objavljeno: 23.04.2020. 10:04 Izmenjeno: 23.04.2020. 10:04

Gledateljka pita imaju li pravo mobilni operateri MTS-a i Telenora da vrše zaplenu kredita po pri pejd karticama koje oni uplate a ne potroše do roka koji oni odrede, oni to zaplene. Ko im je to odobrio (npr.uplati 1000.00din kredita, ne potroši ga, sav ostatak oni uzimaju. (Milena)   Iz Telekoma smo dobili sledeći odgovor: […]

Gledateljka pita imaju li pravo mobilni operateri MTS-a i Telenora da vrše zaplenu kredita po pri pejd karticama koje oni uplate a ne potroše do roka koji oni odrede, oni to zaplene. Ko im je to odobrio (npr.uplati 1000.00din kredita, ne potroši ga, sav ostatak oni uzimaju. (Milena)

 

Iz Telekoma smo dobili sledeći odgovor:

Rok važenja pripejd kartice je 12 meseci od aktivacije kartice, odnosno od poslednje dopune kredita. Svakom dopunom kredita rok važenja kartice se produžava na novih 12 meseci.

Rok važenja kredita na pripejd kartici je 90 dana od poslednje dopune i svakom dopunom kredit se sabira sa prethodnim iznosom i važi novih 90 dana.

Poštujući opšta zakonska načela, svaki operator u skladu sa svojim smernicama poslovanja u okviru opšte zakonske regulative, ima pravo da propiše rokove dopune i važenja SIM pripejd kartice i postupanja u slučaju neblagovremene dopune kredita. U skladu sa Opštim uslovima za pružanje usluga u javnoj mobilnoj mreži, Telekom Srbija zadržava pravo da cene usluga i druge komercijalne uslove pružanja usluga usklađuje sa svojom poslovnom politikom i o promenama u predviđenom roku obavesti korisnike na zvaničnoj internet stranici, kao i u poslovnicama i na drugim prodajnim mestima Telekoma Srbija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Grmljavina sa kišom

Trenutna temperatura 20°C

Grmljavina sa kišom

Četvrtak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 24°C
Min: 15°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana