Objavljeno: 07.04.2020. 10:12 Izmenjeno: 07.04.2020. 10:12

Palilula – gledateljka spada u rizičnu grupu, ima nekoliko oboljenja (lupus, dva infarkta miokarda, 7 stentova, reumatični artritis) pozvala je kol centar Palilule. Vrlo netolerantna osoba 26.03. koja se javila nije pomogla gospođi. Kako rešiti ovaj problem? (Milica) Bez želje da tražimo opravdanja za zaposlene u kol centrima potrebno je objasniti da su zaposleni u […]

Palilula – gledateljka spada u rizičnu grupu, ima nekoliko oboljenja (lupus, dva infarkta miokarda, 7 stentova, reumatični artritis) pozvala je kol centar Palilule. Vrlo netolerantna osoba 26.03. koja se javila nije pomogla gospođi. Kako rešiti ovaj problem? (Milica)

Bez želje da tražimo opravdanja za zaposlene u kol centrima potrebno je objasniti da su zaposleni u kol centrima, što uključuje i volontere, pod velikim pritiskom. Malo ih je zbog uredbe zabranjeno je da u jednoj prostoriji sedi više od pet osoba poštujući pravilo da razmak između dve osobe u prostoriji treba da bude najmanje dva metra. Poziva je puno i telefonske linije su preopterećene. Molimo sugrađane za strpljenje i upornost prilikom poziva volonterskih centara. Gledateljka Milica zbog zdravstvenih problema treba redovno da se javlja izabranom lekaru, a kako ima malu penziju dobiće paket koji će joj biti uručen na kućnu adresu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 24°C

Delimično oblačno

Subota
Mogući pljuskovi

Max: 27°C
Min: 19°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana