Objavljeno: 27.03.2020. 08:32 Izmenjeno: 27.03.2020. 08:32

Jagodina – gledateljka pita kako penzioneri iz unutrašnjosti da podignu svoje penzije u Vojvođanskoj banci kada njihove ekspoziture ne rade? (Milka) Gledateljka je pokušala da stupi u kontakt sa zaposlenima u Poštanskoj štedionici radi isplate penzije i sa volontrima opštine Palilula radi dostave potrepština. Osim obećanja, nije uspela da reši ni jedan problem. Kome da […]

Jagodina – gledateljka pita kako penzioneri iz unutrašnjosti da podignu svoje penzije u Vojvođanskoj banci kada njihove ekspoziture ne rade? (Milka)

Gledateljka je pokušala da stupi u kontakt sa zaposlenima u Poštanskoj štedionici radi isplate penzije i sa volontrima opštine Palilula radi dostave potrepština. Osim obećanja, nije uspela da reši ni jedan problem. Kome da se obrati? (Marina)

 

Iz razgovora sa gledateljkom Marinom saznali smo da je ona uspela da reši svoj problem, ali da je kao i gledateljka Milka iz Jagodine imala problem sa bankom zbog podizanja penzije, a za obe važi isti odgovor:

Ukoliko građani imaju problem sa bankom kada je isplata penzije u pitanju mogu se javiti na telefon 011­ 7350 560 ili na mail isplata.penzija@gov.rs Narodna banka Srbije dostavila je bankama detajnu instrukciju za postupanje prema korisnicima penzija. Banke su dužne da kontaktiraju svoje korisnike u vezi sa načinom isplate.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 17°C

Delimično oblačno

Ponedeljak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 23°C
Min: 14°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana