Objavljeno: 26.03.2020. 10:08 Izmenjeno: 26.03.2020. 10:08

Gledateljka kaže da njen suprug prima fransusku penziju preko „Poštanske štedionice“ i pita koja je procedura za podizanje ovih penzija? (Nevenka)   Procedura za dizanje deviznih penzija, a za penzionere koji nisu u stanju da izađu iz kuće, ista je kao i za sve ostale penzije. Potrebno je dati ovlašćenje nekome ko će podići penziju. […]

Gledateljka kaže da njen suprug prima fransusku penziju preko „Poštanske štedionice“ i pita koja je procedura za podizanje ovih penzija? (Nevenka)

 

Procedura za dizanje deviznih penzija, a za penzionere koji nisu u stanju da izađu iz kuće, ista je kao i za sve ostale penzije. Potrebno je dati ovlašćenje nekome ko će podići penziju. U tom ovlašćenju treba da stoji ime onoga ko ovlašćuje, broj lične karte, ime banke i broj računa. Takođe potrebno je navesti koga ovlašćujete i broj njegove lične karte. Navesti sumu koju podiže. Potpis vlasnika računa na ovlašćenju je obavezan. Uz ovlašćenje poneti ličnu kartu i platnu karticu vlasnika računa, a ovlašćeno lice treba da priloži svoju ličnu kartu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Vedro

Trenutna temperatura 11°C

Vedro

Subota
Malo i umereno oblačno

Max: 16°C
Min: 5°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana