Objavljeno: 12.03.2020. 09:31 Izmenjeno: 12.03.2020. 09:31

Gradska bolnica koja je juče bila dežurna,  nije primila gospođu koja je imala bolove u nozi, zbog čega nije mogla da se kreće. Preporučeno je gledateljki da zove hitnu pomoć iako je ona bila u prostorijama Gradske bolnice. Kome gospođa može da se žali  – tačnije zbog ne pružanja pomoći od strane dežurne doktorke. (Sofija) […]

Gradska bolnica koja je juče bila dežurna,  nije primila gospođu koja je imala bolove u nozi, zbog čega nije mogla da se kreće. Preporučeno je gledateljki da zove hitnu pomoć iako je ona bila u prostorijama Gradske bolnice. Kome gospođa može da se žali  – tačnije zbog ne pružanja pomoći od strane dežurne doktorke. (Sofija)

 

Iz KBC Zvezdara su odgovorili sledeće:

 

KBC Zvezdara u danima kada je dežurna za hitne slučajeve za grad Beograd 24 sata prima pacijente kojima je neophodna hitna medicinska pomoć. Pacijentkinja po imenu  Sofija Rakonjac nije uopšte evidentirana dana 09.03.2020 u Službi za urgentnu medicinu.

Napominjemo da se na hitnom ortopedskom prijemu zbrinjavaju hitna stanja kao što su povrede, traume, infekcije. Dežurni ortopedi nakon pregleda i opservacije pacijenta u zavisnosti od stepena hitnosti zbrinjavaju pacijente po protokolu. Pacijenti sa degenerativnim oboljenjima kao i stanja koja nisu hitna se leče u redovnim ambulantama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Grmljavina sa kišom

Trenutna temperatura 22°C

Grmljavina sa kišom

Sreda
Pljusak i grmljavina

Max: 27°C
Min: 20°C

Pljusak i grmljavina

Vremenska prognoza za 5 dana