Objavljeno: 03.03.2020. 09:51 Izmenjeno: 03.03.2020. 09:53

Ul. Vojislava Ilića 102/4, ugostiteljski objekat „Stefan“- Gledateljka kaže da ne izdaju fiskalni račun. Više puta pisala prijave i zvala na broj 361-9900. Pita zašto inspekcija ne reaguje? (Mara)   Poreska uprave je upoznata sa prijavama o poreskim nepravilnostima koje su upućene našem Kontakt centru. U skladu sa zakonskom regulativom, analizama rizika i planovima kontrole […]

Ul. Vojislava Ilića 102/4, ugostiteljski objekat „Stefan“- Gledateljka kaže da ne izdaju fiskalni račun. Više puta pisala prijave i zvala na broj 361-9900. Pita zašto inspekcija ne reaguje? (Mara)

 

Poreska uprave je upoznata sa prijavama o poreskim nepravilnostima koje su upućene našem Kontakt centru.

U skladu sa zakonskom regulativom, analizama rizika i planovima kontrole poreskih obveznika, Poreska uprava će preduzeti sve mere iz svojih nadležnosti.

Podsećamo, da se shodno članu 7. Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji, svaki dokument, informacija, podatak ili druga činjenica o poreskom obvezniku do kojih se došlo u poreskom, prekršajnom, predistražnom ili sudskom postupku, smatraju se i čuvaju kao tajni podatak.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 23°C

Delimično oblačno

Sreda
Promenljivo oblačno

Max: 26°C
Min: 19°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana