Objavljeno: 24.02.2020. 10:32 Izmenjeno: 24.02.2020. 10:32

Grocka , Leštane – Gledalac pita kada će birti izgrađena kanalizacija u Leštanima? (Milanče) Iz Direkcije za GGZ su odgovorili: Programom uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za 2020. godinu, koji je usvojila Skupština grada Beograda, nisu planirane aktivnosti na izgradnji kanalizacije u naselju Leštani. Za izgradnju kanalizacione mreže u naselju Leštani potrebno je da se […]

Grocka , Leštane – Gledalac pita kada će birti izgrađena kanalizacija u Leštanima? (Milanče)

Iz Direkcije za GGZ su odgovorili:

Programom uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za 2020. godinu, koji je usvojila Skupština grada Beograda, nisu planirane aktivnosti na izgradnji kanalizacije u naselju Leštani.

Za izgradnju kanalizacione mreže u naselju Leštani potrebno je da se obratite nadležnoj Gradskoj opštini Grocka, koja može da odluči da u svoju listu prioriteta za naredni period uvrsti i predmetne aktivnosti. Potom se u saradnji sa Sekretarijatom za komunalne i stambene poslove mogu razmotriti tehničke i finansijske mogućnosti da se ove aktivnosti uvrste u program uređivanja i dodele građevinskog zemljišta u narednom periodu, a prema procedurama propisanim za kapitalne projekte koji se finansiraju ili sufinansiraju iz javnih prihoda i primanja u smislu zakona kojim se uređuje budžetski sistem, kao i u skladu sa prioritetima dostavljenim od strane svih gradskih opština.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 3°C

Delimično oblačno

Sreda
Promenljivo oblačno

Max: 7°C
Min: 2°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana