Objavljeno: 19.02.2020. 09:49 Izmenjeno: 19.02.2020. 09:49

Savski venac, Kraljevica Marka 12 – zašto JKP „Gradsko stambeno“ ne šalje godišnji izveštaj za stanje zgrade? (Zoran)   JP „Gradsko stambeno“ vodi analitiku intervencija za svaku zgradu pojedinačno, a ona predstavlja podatke i zvaničnu evidenciju koju preduzeće vodi u skladu sa pozitivnim propisima. Stambena zgrada nema tekući račun otvoren kod ovog preduzeća, sa koga […]

Savski venac, Kraljevica Marka 12 – zašto JKP „Gradsko stambeno“ ne šalje godišnji izveštaj za stanje zgrade? (Zoran)

 

JP „Gradsko stambeno“ vodi analitiku intervencija za svaku zgradu pojedinačno, a ona predstavlja podatke i zvaničnu evidenciju koju preduzeće vodi u skladu sa pozitivnim propisima. Stambena zgrada nema tekući račun otvoren kod ovog preduzeća, sa koga bi se očitavali finansijski podaci. Ovo ne znači da stambena zgrada nema zakonsku mogućnost da kao pravno lice otvori račun kod banke i da na istom prati potrebna finansijska stanja.

Iznos koji stanari stambene zajednice uplaćuju mesečno putem uplatnica JKP „Infostan Tehnologija“ Beograd, a po osnovu Odluke o visini naknade za tekuće održavanje, br. 38-5643/18-1, omogućava stambenoj zgradi da bude u sistemu održavanja JP „Gradsko stambeno“ Beograd, na osnovu čega stručne službe preduzeća preduzimaju potrebne radnje koje obuhvataju: hitne i neodlože intervencije, servisiranje uređaja i postrojenja i redovan tehnički pregled i tekuće održavanje u skladu sa važećim propisima i poslovnom politikom preduzeća.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 13°C

Vedro

Sreda
Sunčano

Max: 18°C
Min: 6°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana