Objavljeno: 14.02.2020. 09:59 Izmenjeno: 14.02.2020. 09:59

Voždovac , pošta 11010 – Gledateljka pita zašto u ovoj pošti kod isplate penzija rade samo dva šeltera pa se prave velike gužve i zašto poštari kasne sa dostavljanjem računa za komunalije tako da ne stigne da uplati na vreme i ostvari popust? (Jelisavka)   JP Pošte Srbije su odgovorile sledeće:   U vezi sa […]

Voždovac , pošta 11010 – Gledateljka pita zašto u ovoj pošti kod isplate penzija rade samo dva šeltera pa se prave velike gužve i zašto poštari kasne sa dostavljanjem računa za komunalije tako da ne stigne da uplati na vreme i ostvari popust? (Jelisavka)

 

JP Pošte Srbije su odgovorile sledeće:

 

U vezi sa navodima gledateljke, molimo Vas da uvažite sledeće: U pošti 11010 48 Beograd, u vreme isplate penzija, uvek su aktivna dva šalterska radna mesta u velikoj šalter sali, na kojima korisnici mogu realizovati poštansko- finansijske usluge. Kada je veći broj korisnika, kao i u danima isplate penzija kada je povećan obim posla, vrši se i preraspodela poslova, te se usluge korisnicima pružaju i u maloj šalter sali, na šalterima predviđenim za prijem i isporuku pošiljaka, a i kontrolori se angažuju za rad na šalterima na pružanju usluga korisnicima.

Uručenje računa velikih korisnika vrši se u skladu sa prispećem istih u dostavnu poštu, uz poštovanje zakonskih rokova uručenja. Za rešavanje konkretne reklamacije, potrebne su nam detaljne informacije u cilju provere i rešavanja iste. Takođe, za rešavanje reklamacija na uslugu dostupni su svi raspoloživi kanali kontakt centra, kao i besplatan korisnički broj 0700-100-300.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 4°C

Pretežno oblačno

Ponedeljak
Jak vetar

Max: 8°C
Min: 4°C

Jak vetar

Vremenska prognoza za 5 dana