Objavljeno: 13.02.2020. 10:58 Izmenjeno: 13.02.2020. 10:58

Gledateljka kaže da su joj u GO Sopot tražili 500 e za taksu za priključak vode a ukupan priključak iznosi oko 1000 eura.Pita koliko iznosi uvođenje vode na opštini Sopot uključujući i opštinsku taksu. Da li je cena uvođenja vode ista na svim gradskim opštinama? (Koviljka)   Iz JKP Sopot su odgovorili:   Cena priključka-participacije […]

Gledateljka kaže da su joj u GO Sopot tražili 500 e za taksu za priključak vode a ukupan priključak iznosi oko 1000 eura.Pita koliko iznosi uvođenje vode na opštini Sopot uključujući i opštinsku taksu. Da li je cena uvođenja vode ista na svim gradskim opštinama? (Koviljka)

 

Iz JKP Sopot su odgovorili:

 

Cena priključka-participacije po važećem cenovniku JKP”SOPOT”  za domacinstva(3/4 prikljucak) iznosi 600eur u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate+ takse koje nov korisnik placa JKP”SOPOT” za prikljucenje na mrezu takodje po važećem cenovniku:

utvđivanje uslova za vodovodni priključak 2.584 din , trasiranje  4.580din , montazni radovi sa materijalom za prikljucak 10.500din  i vodomer 6.000din.

One Response to “”

  1. Sasa Stamenkovic каже:

    Super ,zamolio bih da se cene izraze u dinarima koliko je to ,i dali postoji mogućnost plaćanja na rate ,šta podrazumevaju montažni radovi sa materijali i šta je obaveza onog koji uvodi vodu .
    Hvala unapred

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Slab sneg

Trenutna temperatura 1°C

Slab sneg

Subota
Moguć sneg

Max: 2°C
Min: 0°C

Moguć sneg

Vremenska prognoza za 5 dana