Objavljeno: 13.02.2020. 10:55 Izmenjeno: 13.02.2020. 10:55

Altina, Dobanovački put 1. deo – Gledateljka pita kada će ova ulica u dužini od 270 metara biti asfaltirana? Kaže da je ovo jedina neasfaltirana ulica na Altini. (Vera)   Iz GO Zemun su odgovorili sledeće: Povodom Vašeg dopisa dostavljenog GO Zemun, u kojem prosleđujete urgenciju građanke iz naselja Altina da se asfaltira ulica Dobanovački […]

Altina, Dobanovački put 1. deo – Gledateljka pita kada će ova ulica u dužini od 270 metara biti asfaltirana? Kaže da je ovo jedina neasfaltirana ulica na Altini. (Vera)

 

Iz GO Zemun su odgovorili sledeće:

Povodom Vašeg dopisa dostavljenog GO Zemun, u kojem prosleđujete urgenciju građanke iz naselja Altina da se asfaltira ulica Dobanovački put 1. Deo, u naselju Altina, obaveštavamo vas da GO Zemun krajem svake godine, na osnovu zahteva građana, uvida naših službi na terenu i izveštaja koji šalju mesne zajednice, sastavlja Predlog za rekonstrukciju i asfaltiranje ulica i dostavlja ga nadležnom Sekretarijatu za saobraćaj, odnosno JP „Putevi Beograda“. Stručne službe pomenutih organa izlaze na teren i u skladu sa svojim ovlašćenjima konačno formiraju listu ulica koje će se naći u programu za rekonstrukciju.

Pored toga obaveštavamo Vas da su izmenom Statuta grada proširene nadležnosti gradske opštine za obavljanje određenih komunalnih delatnosti na svom području. U toku je postupak izrade odgovarajuće odluke skupštine Grada koja će preciznije definisati uslove za obavljanje navedenih delatnosti. Nakon usvajanja te Odluke će se steći uslovi za donošenje planova i programa obavljanja određenih komunalnih delatnosti i time izlazak u susret potrebama građana neposredno od strane GO Zemun i njenih organa. Sa problemom ulice Dobanovački put 1. Deo GO Zemun je upoznat i u koordinaciji sa gradskim organima se radi na rešenju ovog problema ali tačan rok kada će radovi biti obavljeni nije moguće precizirati jer zavisi od vremenskih, tehničkih i finansijskih okolnosti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Vedro

Trenutna temperatura 3°C

Vedro

Nedelja
Promenljivo oblačno

Max: 9°C
Min: 2°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana