Objavljeno: 03.02.2020. 09:12 Izmenjeno: 03.02.2020. 09:12

Palilula, Popova bara, ul. 212 nova – gledateljka pita kada će se u ovoj ulici izgraditi neki park za decu i penzionere kao u ostalim delovima grada.? U JKP „Zelenilo Beograd“ kažu da navedena površina nije u Programu redovnog održavanja javnih zelenih površina JKP “Zelenilo-Beograd“, Beograd. Za informacije o tome ko je u obavezi da […]

Palilula, Popova bara, ul. 212 nova – gledateljka pita kada će se u ovoj ulici izgraditi neki park za decu i penzionere kao u ostalim delovima grada.?

U JKP „Zelenilo Beograd“ kažu da navedena površina nije u Programu redovnog održavanja javnih zelenih površina JKP “Zelenilo-Beograd“, Beograd. Za informacije o tome ko je u obavezi da vrši održavanje predmetne površine, potrebno je da se obratite Republičkom geodetskom zavodu, Službi za katastar nepokretnosti, kako biste utvrdili ko ima pravo korišćenja i obavezu održavanja navedenog prostora. Takođe, možete se obratiti i Gradskoj opštini Palilula sa inicijativom za uređenje ili izgradnju parka na ovoj lokaciji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 5°C

Pretežno oblačno

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 12°C
Min: 5°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana