Objavljeno: 15.01.2020. 10:03 Izmenjeno: 15.01.2020. 10:03

Čamdžijina ulica, opština Čukarica – da li će se uvesti kanalizacija i kada? (Gordana)   Iz Direkcije za GGZ su nam odgovorili sledeće:   Programom uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za 2020. godinu, koji je usvajila Skupština grada Beograda, nisu planirane aktivnosti na izgradnji kanalizacije u Čamdžijinoj ulici. Za izgradnju nedostajuće infrastrukture potrebno je da […]

Čamdžijina ulica, opština Čukarica – da li će se uvesti kanalizacija i kada? (Gordana)

 

Iz Direkcije za GGZ su nam odgovorili sledeće:

 

Programom uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za 2020. godinu, koji je usvajila Skupština grada Beograda, nisu planirane aktivnosti na izgradnji kanalizacije u Čamdžijinoj ulici.

Za izgradnju nedostajuće infrastrukture potrebno je da se obratite nadležnoj gradskoj opštini Čukarica, koja može da odluči da u svoju listu prioriteta za naredni period uvrsti i predmetne aktivnosti. Potom se u saradnji sa Sekretarijatom za komunalne i stambene poslove mogu razmotriti tehničke i finansijske mogućnosti da se ove aktivnosti uvrste u program uređivanja i dodele građevinskog zemljišta u narednom periodu, a prema procedurama propisanim za kapitalne projekte koji se finansiraju ili sufinansiraju iz javnih prihoda i primanja u smislu zakona kojim se uređuje budžetski sistem, kao i u skladu sa prioritetima dostavljenim od strane svih gradskih opština.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 3°C

-

Subota
Oblačno

Max: 6°C
Min: 3°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana