Objavljeno: 13.01.2020. 11:18 Izmenjeno: 13.01.2020. 11:18

Zvezdara, Mali Mokri Lug – gledateljka pita da li opština može da podrži akciju uređenja groblja u Malom Mokrom Lugu kojom bi se uredile staze i odnelo smeće, jer građani su spremni da u tome učestvuju ako opština obezbedi odnošenje smeća posle akcije? Predlog gledateljke Beokom je prosledio Gradskoj opštini Zvezdara i oni su nam […]

Zvezdara, Mali Mokri Lug – gledateljka pita da li opština može da podrži akciju uređenja groblja u Malom Mokrom Lugu kojom bi se uredile staze i odnelo smeće, jer građani su spremni da u tome učestvuju ako opština obezbedi odnošenje smeća posle akcije?

Predlog gledateljke Beokom je prosledio Gradskoj opštini Zvezdara i oni su nam odgovorili da GO Zvezdara u potpunosti podržava akciju sređivanja i čišćenja groblja u Malom Mokrom Lugu. Kontaktirali su i predstavnike JKP „Gradska čistoća“ i oni su, takođe, veoma raspoloženi da daju svoj doprinos i pomognu građanima u delu utovara i odvoženja skupljenog smeća i ostalog otpada. Iz opštinskog Odeljenja za komunalne delatnosti, zaštitu životne sredine i koordinaciju investicionih projekata kontaktiraće osobu koja je postavila pitanje kako bi se dogovorili oko realizacije.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Vedro

Trenutna temperatura 3°C

Vedro

Nedelja
Promenljivo oblačno

Max: 9°C
Min: 2°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana