Gradski Servis 07. 11. 2019. 11:16:18

Gledateljka pita kada će biti završeno renoviranje hiruškog bloka KBC Bežanijska kosa i kada će početi operacije? Kaže da se na sajtu bolnice ne pomera lista bolesnika kojima su zakazani termini. (Radovanka)   Iz KBC Bežanijska kosa su nam odgovorili sledeće:   U KBC “Bežanijska kosa” se trenutno odvijaju radovi na adaptaciji Odeljenja sterilizacije i […]

Gledateljka pita kada će biti završeno renoviranje hiruškog bloka KBC Bežanijska kosa i kada će početi operacije? Kaže da se na sajtu bolnice ne pomera lista bolesnika kojima su zakazani termini. (Radovanka)

 

Iz KBC Bežanijska kosa su nam odgovorili sledeće:

 

U KBC “Bežanijska kosa” se trenutno odvijaju radovi na adaptaciji Odeljenja sterilizacije i OP bloka KB Centra, poštujući sve zakonske procedure.

Procenjeno je da će radovi trajati do kraja ovog meseca, a o okončanju radova biće blagovremeno obavešteni Ministarstvo zdravlja Republike Srbije i druge relevantne ustanove, kao i sredstva javnog informisanja.

Zbrinjavanje hitnih bolesnika u okviru dežurstava se odvija u saradnji mreže zdravstvenih ustanova u Beogradu.

Poliklinički specijalistički i subspecijalistički pregledi se takođe organizuju bez ikakvih odlaganja.

Za sve pojedinačne slučajeve i pitanja pacijenata vrlo rado ćemo izaći u susret da odgovorimo, što je uobičajena praksa bila i do sada.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 12°C

Delimično oblačno

Ponedeljak
Jak vetar

Max: 19°C
Min: 12°C

Jak vetar

Vremenska prognoza za 5 dana