Objavljeno: 07.11.2019. 11:16 Izmenjeno: 07.11.2019. 11:16

Gledateljka pita kada će biti završeno renoviranje hiruškog bloka KBC Bežanijska kosa i kada će početi operacije? Kaže da se na sajtu bolnice ne pomera lista bolesnika kojima su zakazani termini. (Radovanka)   Iz KBC Bežanijska kosa su nam odgovorili sledeće:   U KBC “Bežanijska kosa” se trenutno odvijaju radovi na adaptaciji Odeljenja sterilizacije i […]

Gledateljka pita kada će biti završeno renoviranje hiruškog bloka KBC Bežanijska kosa i kada će početi operacije? Kaže da se na sajtu bolnice ne pomera lista bolesnika kojima su zakazani termini. (Radovanka)

 

Iz KBC Bežanijska kosa su nam odgovorili sledeće:

 

U KBC “Bežanijska kosa” se trenutno odvijaju radovi na adaptaciji Odeljenja sterilizacije i OP bloka KB Centra, poštujući sve zakonske procedure.

Procenjeno je da će radovi trajati do kraja ovog meseca, a o okončanju radova biće blagovremeno obavešteni Ministarstvo zdravlja Republike Srbije i druge relevantne ustanove, kao i sredstva javnog informisanja.

Zbrinjavanje hitnih bolesnika u okviru dežurstava se odvija u saradnji mreže zdravstvenih ustanova u Beogradu.

Poliklinički specijalistički i subspecijalistički pregledi se takođe organizuju bez ikakvih odlaganja.

Za sve pojedinačne slučajeve i pitanja pacijenata vrlo rado ćemo izaći u susret da odgovorimo, što je uobičajena praksa bila i do sada.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Slaba kiša

Trenutna temperatura 19°C

Slaba kiša

Subota
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 26°C
Min: 17°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana