Objavljeno: 19.09.2019. 09:45 Izmenjeno: 19.09.2019. 09:45

Grocka, Kaluđerica, Višnjićeva ulica – porodica koja ima mnogo dece ima problem prolaza do kuće zato što se oni nalaze na kraju ulice koja je privatni posed. Traže ulicu tj. put, ili spajanje dve ulice. (Sofija)   Iz Sekretarijata za saobraćaj odgovorili su nam da se planiranje novih javnih površina definiše Planovima detaljne regulacije. Potrebno […]

Grocka, Kaluđerica, Višnjićeva ulica – porodica koja ima mnogo dece ima problem prolaza do kuće zato što se oni nalaze na kraju ulice koja je privatni posed. Traže ulicu tj. put, ili spajanje dve ulice. (Sofija)

 

Iz Sekretarijata za saobraćaj odgovorili su nam da se planiranje novih javnih površina definiše Planovima detaljne regulacije. Potrebno je pokrenuti inicijativu preko Opštine za izradu planske dokumentacije, kako bi se definisale javne saobraćajne površine.

One Response to “”

  1. Sofija каже:

    Postovani,na osnovu Vaseg odgovora ,podneli smo (29 porodica-25 maloletne dece)19.09.2019.god. JP za razvoj GO Grocka i Skupstini GO Grocka -Inicijativu za izradu PDR i urbanistickog projekta,ali do sada nismo dobili odgovor.Molimo Vas za pomoc,da pokusate dobiti odgovor od napred navedenih.S’ postovanjem.Sofija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Oblačno

Trenutna temperatura 7°C

Oblačno

Petak
Mogući pljuskovi

Max: 10°C
Min: 2°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana