Gradski Servis 14. 08. 2019. 16:59:54

Petlovo brdo,ugao ulica Miloša Tenkovića i Bože Baucela-Komšija isekao drva,nabacao piljevinu na ulicu koja je inače tesna i time zauzeo pola ulice. Očistio ispred svoje kuće i piljevinu prebacio na ulicu,što je vrlo opasno(brzo voze,uska ulica). Kaže da je više puta zvao Komunalnu policiju i Beokom ali ništa.? (Petar) Beokim je uvidom u evidenciju poziva […]

Petlovo brdo,ugao ulica Miloša Tenkovića i Bože Baucela-Komšija isekao drva,nabacao piljevinu na ulicu koja je inače tesna i time zauzeo pola ulice. Očistio ispred svoje kuće i piljevinu prebacio na ulicu,što je vrlo opasno(brzo voze,uska ulica). Kaže da je više puta zvao Komunalnu policiju i Beokom ali ništa.? (Petar)

Beokim je uvidom u evidenciju poziva utvrdio da sa broja telefona koji je gledalac ostavio, u 2019 godini nije pozivana Komunalna policija i Beokom, kako on tvrdi već je sa ovog broja poslednji poziv obavljen 2015 godine kada je prijavio buku u komšiluku. I pored toga prijava gledaoca je prosleđena Komunalnoj policiji koja će izaći na lice mesta i preduzeti odgovarajuće mere iz svoje nadležnosti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 23°C

Pretežno vedro

Utorak
Sunčano

Max: 27°C
Min: 12°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana